20. júl 2018
piatok - 19:00
tanec
11 ways to make soup / dance and music performance
8 tanečníkov z rôznych kútov sveta prišlo na Slovensko, aby vytvorili performatívny výskum. Hudobníci a tanečníci využívajú javisko na tvorbu živej kompozície založenej na metóde Passing Through vytvorenej Davidom Zambranom.
Výsledkom 2- týždňovej rezidencie je jedinečné predstavenie pripravené z rôznych ingrediencií, pričom každá má svoju špecifickú chuť. Každý performer pridáva svoje vlastné korenie v priestore a v určitom čase. Pozývame vás na ochutnávku tohto performatívneho receptu.
Tanec: Sarah Chien (USA), Agata Gregorkiewicz (PL), Vicky Angelidou (GR), Michal Freriks (SK), Paul
Guenot (UK), Valentina Azzati (AR), Ingvild Bertelsen (NO), Susanna Grob (CH)
Hudba: Zoo And Aquarium- Martin Kosorín, Adam Kapjor, Vlado Oravec
Produkcia: Daniela Mužíková
VSTUPNÉ: 5,- €
EN:
8 dancers came from all over the world to practice, research and perform with three Slovak
musicians. Musicians and dancers take the stage to cook up a live composition together based on
Passing Through, a method developed by David Zambrano.
The outcome of a 2 week residency in
Bratislava, the performance showcases an ever-changing terrain of bodies and sound in motion.
Every performance offers a unique mix of ingredients. Each performer adds their own spice to the
space, blending with time and the people involved. We invite you to taste this special moment!
Dancers: Sarah Chien (USA), Agata Gregorkiewicz (PL), Vicky Angelidou (GR), Michal Freriks (SK), Paul
Guenot (UK), Valentina Azzati (AR), Ingvild Bertelsen (NO), Susanna Grob (CH)
Musician: Zoo And Aquarium- Martin Kosorín, Adam Kapjor, Vlado Oravec
Production: Daniela Mužíková